ОГЛЯД КУКБОКУ: Extra Virgin від Габріеле Коркос та Дебі Мазар | ® — Українська

14 коментарів
Однією із цікавих речей щодо того, щоб бути автором та блогером, є те, що мені надсилають багато книг для перегляду — і я маю на увазі багато. На всі різні теми. Я не можу прочитати їх усіх, і я не хочу, щоб мій блог став центральним оглядом книг, тому я надзвичайно вибагливий щодо того, які книги я врешті-решт вирішу переглянути. Додаткова Діва: Рецепти та любов з нашої тосканської кухні не подумав.
Я люблю італійську їжу, а особливо люблю їжу північної Італії. Тоскана відома оливковою олією, вином, свіжими інгредієнтами та простою приготуванням до столу. Тосканська їжа, як правило, не вибаглива або складна в приготуванні, більше, ніж усе, покладаючись на свіжі інгредієнти для аромату та текстури. Це не означає, що рецепти, включені тут, виконуються на млинах будь-якими способами; ці смачні пропозиції досить прості в приготуванні для вашої родинної середини, але також досить вражаючі, щоб подати на вечерю.

Один із моїх критеріїв того, що робить надзвичайну кулінарну книжку, ще до того, як я розпочну спробувати будь-який із рецептів, — це те, що вона повинна містити чудові глянцеві кольорові фотографії. Не кожного рецепта, але більшості. Ця кулінарна книга забезпечує це. Я провів цілий вечір, неквапливо перегортаючи сторінки, просто насолоджуючись фотографіями та грайливим знаменом та особистими розмовами між Дебі Мазар та її чоловіком Габріеле у тексті, який супроводжує кожен рецепт.

Потім я пройшов ще раз повільніше і дотримувався його всіх рецептів, які я хочу спробувати. Добре, що у нас є багато пост-його! Чи можу я просто сказати, що від баклажанового пармезану до песто, салату з апельсином у крові до домашньої піци, тунця з тунця до смаженого кабачкового цвіту, печива до тирамісу, буде важко намагатися зрозуміти, що робити першим! Є супи, салати, паніні, макарони та соуси, різотто і, звичайно, основні страви та десерти. (Я згадав лимона Бруле Тарта?)

Мені подобається, що пані Мазар кілька разів згадувала, виходячи на вулицю, щоб зібрати свіжу зелень, щоб влити їх аромат у її приготування, я люблю, що вона тримає курей і заохочує вживання свіжих яєць. Я дуже люблю цю кулінарну книгу …. ви можете сказати! Якщо ви додасте в колекцію цього літа лише одну кулінарну книжку, я рекомендую цю.

Від видавця: DEBI MAZAR та GABRIELE CORCOS — посли сучасної тосканської кулінарії. В Extra Virgin їжа, сім'я та стиль поєднуються у святкуванні задоволень сільського італійського столу із 120 рецептами простих, але вишуканих страв, які доступні, наповнені свіжим смаком та прості у приготуванні. Габріеле — традиційна італійка з великим серцем, а Дебі — відчайдушна, смілива дівчина Нью-Йорка. Їхній зухвалий і грайливий обмін висвітлює те, що важливе в повсякденному житті: хороша їжа та багато любові. Отож позначте ці рецепти, накладіть соус на них, нехай бризки оливкової олії позначають сторінки — і запросіть Хабі та захоплення Дебі та Габріелі до приготування їжі переливатися на вашу кухню.

Отже, хто хоче увійти, щоб виграти копію цієї кулінарної книги? Будь ласка, залиште коментар нижче, скажіть мені, ЧОМУ ви хочете виграти — і один щасливчик виграє копію Extra Virgin своєї власної. Адреси в США дозволяють вводити лише 18 років і старше. Переможець буде обраний випадковим чином з усіх коментарів, залишених до півночі у вівторок, 12 серпня.

Якщо вам не пощастило, це він Amazon Link, щоб придбати книгу / div>

Відмова: Мені безкоштовно надали копію цієї книги для огляду, однак на мою думку жодним чином не впливає подарунок і цілком моя власна.
Я хотів би, щоб ви приєдналися сюди …