ОГЛЯД КНИГИ: Кухня молочної корови від MaryJane Butters | ® — Українська

6 коментарів
Не секрет, що я хочу корову. Я не тільки вважаю, що корови абсолютно чарівні, але я хочу отримати доступ до свіжого молока (тут в хорошій ole 'Вірджинії заборонено купувати чи продавати сире молоко), щоб я міг зробити всі види домашнього масла, сирів та морозива. Тож, коли Брайан Огл (син Мері Джейн Баттерс із знаменитості ферми Мері Джейн) запитав, чи мені буде цікаво переглянути копію нової книги його кухні «Молочна корова»: Романи-пастушки, Тримання корів на задньому дворі, Рецепти їжі для ферм та сиру, він не став не потрібно просити двічі!

Я з нетерпінням чекав, коли моя копія надійде на пошту — і я не розчарувався, коли це сталося. Частина книги журнального столика з чудовою фотографією красивих корів, частина кулінарної книги та часткова інструкція з купівлі / вирощування / доїння корови, ця книга є неоціненною орієнтиром для тих, хто розглядає питання вигодовування корів на молоці … або проживає по праву через тих, хто робити!
Книга на 400 сторінок, наповнена інформацією та порадами, рецептами та цікавими профілями інших господарів корів (пастушок? Доярок?). Мері Джейн також розповідає про свою подорож корів і пропонує заглянути в життя на своїй фермі. Вона включила рецепти, що використовують всі види молочних продуктів, і покрокові інструкції, щоб зробити майже будь-який вид сиру, про який ви можете придумати, і я буквально хитаюся над рецептами ароматизованого масла.

Кількість інформації, упакованої у книгу, приголомшлива. Чи знаєте ви, як упакувати 39 тюків сіна в стандартну забиральну машину? Ви будете після прочитання її книги. Чи знаєте ви, як в'язати гачком милий ринковий сумку, використовуючи рятувальний шпагат? Якщо ні, то візерунок включений до книги.

Є розділ про бізнес, що продає ваше молоко, і розділ про зміни законів про зонування, щоб ви могли мати корову. (Я тільки хочу, щоб був розділ про те, щоб переконати вашого чоловіка, що ПОТРІБНА корова!) Є "рецепт" нетоксичного домашнього мухомор, рецепт коров'ячого "печива", інструкції про те, як зробити молочну фарбу, і план побудови доїльна станція. Я просто не можу перестати гортати книгу, тому що кожного разу, коли я це роблю, я натрапляю на більш захоплюючу інформацію. Звичайно, детально висвітлюються серйозні теми, такі як догляд за ветеринарами, загальний стан здоров'я, харчування та житло; ця книга — це не просто цукерки для очей.

У розділі рецептів також входить безліч рецептів апетитних продуктів із використанням звичайних молочних продуктів, тому навіть якщо у вас немає доступу до сирого молока, щоб зробити власне, купленого магазину буде достатньо. Від лазаньї до кукурудзяної запіканки до пирога до домашнього морозива, рецепти молочних продуктів охоплюють спектр, і кожен виглядає спокусливіше, ніж останні.

Незалежно від того, чи плануєте ви вирощувати корів, шукаєте рецепти, щоб зробити свій власний сир, йогурт, ароматизовані вершкове масло або морозиво, або ви просто насолоджуєтесь гарними фотографіями корів та їжі, ця книга для вас. Це також зробить чудовий подарунок. Це візуально приголомшлива книжка, завалена всім необхідним, щоб почати вирощувати молочних корів.

Щоб придбати копію кухні молочної корови, відвідайте місцевий книжковий магазин або amazon.com / div>
Відмова: Мені безкоштовно надали копію цієї книги, однак на мою думку жодним чином не впливає подарунок і цілком моя власна.

Я хотів би, щоб ви приєдналися сюди …